× Dashboard Helpdesk Aanmelden Inloggen

Zero Emission - Zero Mobility?

Spreker(s)
Leonie van den Beuken (Amsterdam Smart City)
Chris de Veer (Provincie Noord Holland)

Werkvorm
Werkatelier

Omschrijving
Vanwege klimaat en leefbaarheid worden in steeds meer steden zero emissie zones gemaakt of autoluwe centra. Dat is fijn voor de stedelijke gebieden maar hoe zit het met de verbinding met het achterland? Het daily urban system is immers groter dan de binnenstad. In binnensteden zijn volop alternatieven aanwezig, zoals fijnmazig openbaar vervoer en deelsystemen. In de gebieden eromheen zijn deze alternatieven veel schaarser of niet bestaand. Hoe kom je dan nog in de stad? We kunnen niet volstaan met traditioneel openbaar vervoer of P&R's aan de rand van een stad.

Graag willen we in een interactieve sessie, die wordt vormgegeven en begeleid door Amsterdam Smart City, verkennen hoe we dit dilemma kunnen aanpakken en hoe we gezamenlijk met slimme mobiliteitsconcepten deze uitdaging het hoofd kunnen bieden. Graag nemen we jullie mee om buiten de grenzen van de eigen dynamiek en organisatie te kijken en de verbinding met ons te zoeken.

Wanneer
woensdag 18 november 2020 van 14:00 tot 15:00 uur

Aanmelden voor dit werkatelier
Om een programma op maat te kunnen maken moet je je voor alle werkateliers op voorhand aanmelden.
Klik op de aanmeldbutton om je aan te melden. ( let op, Hiervoor dien je ingelogd te zijn.) Je ontvangt van deze aanmelding niet direct een bevestiging. De dag voor het werkatelier ontvang je een mail met een toegangslink.


naar boven